Col·labora!

Caixa de Resistència

Aquesta caixa de resistència és una eina solidària més per a les que lluiten contra les injustícies que vivim actualment i són reprimides pel govern.

L’hem creada perquè ningú pugui sortir perjudicada per la repressió pel simple fet de no tenir diners o un espai polític de referència que pugui recolzar-lo. És una eina pel moviment en general, i serveix perquè ningú es senti desprotegida a l’hora de participar en una manifestació o mobilització.

Aquesta caixa de resistència s’ha creat per donar suport als processos penals. Aquesta caixa de resistència s’ha creat, també, per pagar les despeses de cobertura judicial que implica la defensa de les nostres companyes: advocades i procuradors.

Aquesta caixa de resistència s’ha creat perquè tots els col·lectius, organitzacions o persones solidàries aportin el seu granet de sorra contra la repressió. Els recursos d’aquesta caixa de resistència també aniran dirigits a recaptar més diners i multiplicar la seva capacitat solidària.

Per fer aportacions solidàries hem creat aquest c/c

[Caixa de Crèdit dels Enginyers, S.Coop] 3025 0002 41 1433334966

* Considerem companyes a tota persona que participa en la lluita contra les injustícies que patim (a manifestacions, accions, esdeveniments…).

  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: