Comunicat del col·lectiu de represaliades del 15J sobre les detencions d’en Rubén i l’Andreu

Davant la detenció i empresonament de l’Andreu i el Rubén, nosaltres les encausades pels fets del Parlament del 15 de juny de 2011 volem fer arribar el següent missatge:

Companys el vostre empresonament només ha fet que el nostre amor a la llibertat creixi encara més. Estarem aquí continuant amb la nostre lluita diària i quotidiana a l’espera de poder abraçar-vos de nou. Desitgem que estigueu bé i volem fer-vos arribar tot el nostre suport.

Ja és la segona detenció i empresonament que patim en algun dels membres del nostre col·lectiu d’encausades del 15j, degut als fets que van succeir durant la vaga general del 29 de març. Si l’excusa per la repressió a l’abril del 2012 va ser l’alarma provocada arran de la cimera del Banc Central Europeu al maig, quina és l’excusa ara per continuar detenint i tenint vaguistes empresonades preventivament? Com pot ser que es criminalitzi la vaga com a eina de reivindicació social? Entenem que l’estratègia que estan seguint els Mossos d’Esquadra dirigits des de la Conselleria d’Interior, es anar detenint persones que estiguin fitxades o amb antecedents policials per desacreditar qualsevol tipus de dissidència, encaminada a aturar les retallades, i a denunciar l’actual sistema econòmic i polític. Un sistema que treballa contra les organitzacions socials transformadores d’aquest país. I d’aquesta manera perjudicar el seu entorn més immediat; i així anul·lar la seva activitat política mitjançant la por i la saturació de processos judicials oberts.

Davant d’aquesta situació només tenim una resposta col·lectiva i contundent. No acotarem el cap. Seguirem construint un nou món i millor des de la modèstia i la humilitat en els nostre col·lectius i en aquells projectes que considerem son importants per la transformació social que desitgem per al planeta en el que vivim.

Aquest és el nostre compromís amb vosaltres Rubén i Andreu, amb la resta de detingudes, amb les empresonades i amb tots els seus entorns familiars i polítics.

Gràcies a totes les que ens escolteu i ens recolzeu. I com sempre ens veiem als carrers amigues!!!

ATUREM UN I MIL COPS EL PARLAMENT!
ATUREM UN I MIL COPS LA REPRESSIÓ!
RUBÉN I ANDREU LLIBERTAT!

  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: